گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

کاخ‌ سفید:دومین آمریکایی در سودان کشته شد

رسانه‌ها به‌نقل از کاخ سفید از کشته شدن دومین آمریکایی در سودان خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 26
کد خبر: ۱۸۱۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، کاخ سفید امروز چهارشنبه از کشته شدن دومین آمریکایی در جریان درگیری‌ های سودان میان ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع خبر داد.

بر اساس اعلام این رسانه، تا کنون اطلاعات بیشتری در خصوص محل کشته شدن این آمریکایی در سودان مخابره نشده است.

«آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا یکشنبه سوم اردیبهشت ماه اعلام کرد که فعالیت سفارت آمریکا در خارطوم در سایه تداوم تنش‌ها در سودان به حالت تعلیق درآمده است.

وی افزود: تمام کارمندان این سفارتخانه از سودان خارج شده‌ اند.

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا بامداد همان روز اعلام کرد که این کشور سفارت خود را در خارطوم به صورت موقت بسته است.

وی گفت: ارتش بنا به دستور من، عملیات خارج کردن کارمندان سفارت از سودان را انجام داد. درگیری‌های خشونت‌بار در سودان باعث کشته شدن صدها غیرنظامی شده و از طرف‌های درگیر در این کشور می‌خواهیم یک آتش‌بس بدون قید و شرط اعلام کنند.

منابع آگاه اعلام کرده‌اند که ۷۰ تبعه آمریکایی از سودان خارج شده‌اند. شبکه سی بی اس آمریکا گزارش داد که تعداد اتباع آمریکایی در سودان ممکن است به ۱۶ هزار نفر برسد.

در همین راستا، ژنرال حمیدتی، فرمانده نیروهای شبه نظامی پشتیبانی سریع اعلام کرد که با فرمانده مقر فرماندهی ارتش آمریکا در آفریقا درباره بحران سودان گفتگوی شفاف و صریح داشتم.

حمیدتی همچنین به فرماندهی نظامی آمریکا در آفریقا اطمینان خاطر داده است که از تلاش‌های واشنگتن برای تخلیه اتباع و دیپلمات‌هایش از خارطوم نهایت حمایت و همکاری را خواهد داشت و در این ارتباط نیروهای آمریکایی با همکاری شبه نظامیان می‌توانند خروج امن داشته باشند. حمیدتی در این ارتباط گفت: «به فرماندهی نظامی آمریکا در آفریقا اطمینان دادم که برای حمایت از تلاش‌های واشنگتن برای تخلیه اتباع و دیپلمات‌هایش، نهایت همکاری را خواهیم داشت».

نیروهای پشتیبانی سریع سودان روز گذشته اعلام کردند که همکاری با نیروهای آمریکایی برای تخلیه شهروندان و دیپلمات‌های آمریکایی از سودان از طریق ۶ هواپیما صورت خواهد گرفت.

وضعیت در سودان بسیار بی ثبات و درگیری‌ها در این کشور میان ارتش و نیروهای پشتیبانی سریع همچنان ادامه دارد./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار